نوشته شده توسط : hgu33

حسین صادق عابدین، روز یكشنبه افزود: خرید امتیاز باشگاه استیل آذین با توافق مالك این باشگاه و همچنین باشگاه برق شیراز صورت گرفته است.

وی ادامه داد: باید افرادی كه علاقه مند به كمك به ورزش فارس هستند را شناسایی و از توان آنها استفاده كرد.

استاندارفارس اظهارداشت: این افراد در استان های دیگر پشتیبانی مالی می شوند و باید بینیم این ضعف از كجاست و مدیریت ورزش استان فارس باید این ظرفیت ها را پیدا كند چرا كه آنها پشتوانه خوبی برای ورزش هستند.

استاندارفارس ، برق شیراز را یكی از تیم های باسابقه كشور دانست و گفت: باید تمام تلاش خود را برای حمایت از این تیم بزرگ و مردمی به كارگیریم.

همچنین به دنبال درخواست مالك باشگاه برق شیراز، استاندارفارس ریاست مجمع باشگاه برق را نیز پذیرفت.ك/2

678 /679



:: برچسب‌ها: کلیسا , مکزیک , موسیقی ,
:: بازدید از این مطلب : 252
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

اعلام احداث رادار موشكی آمریكا در مكانی محرمانه در كشور قطر یكی دیگر از مصادیق پیروی سیاست خارجی آمریكا از راهبرد نظامی گری و تهدید امنیت در منطقه است.

راهبردی كه طی سال های اخیر با گسترش پایگاه های نظامی آمریكا در خاورمیانه بویژه خلیج فارس دنبال می شود.

مجله وال استریت روز سه شنبه 27 تیر ( ۱۷ جولای) در خبری در رابطه با رادار موشكی تازه آمریكا در قطر نوشت: 'این ایستگاه راداری ستون سیستم دفاع موشكی را تكمیل خواهد كرد كه برای دفاع از منافع آمریكا و هم‌پیمانانش طراحی شده است.'

بر اساس برخی گزارش ها بیش از ۸ هزار نیرو در پایگاه العدید و دیگر پایگاه آمریكایی موجود در قطر مستقر هستند.

حضور نظامی آمریكا در خاورمیانه و منطقه خلیج فارس كه می توان گفت از زمان جنگ میان ایران و عراق آشكار و در كشاكش جنگ خلیج فارس افزایش قابل ملاحظه ای یافته بود با جنگ عراق و افغانستان به پدیده‌ای فراگیر بدل شده است. پدیده ای كه اگرچه در عرف و حقوق بین الملل از آن به عنوان تهدید امنیت كشورها یاد می شود از سوی ایالات متحده موضوعی طبیعی و برای حفظ امنیت منطقه و جهان تفسیر می شود.

اگر چه آمریكا همواره ایجاد امنیت را مهم ترین ادعا برای حضور نظامی خود در منطقه اعلام می كند اما اغلب تحلیلگران وجود ذخایر عظیم انرژی واقع شده در منطقه خاورمیانه به خصوص حوزه خلیج فارس را از دلایل عمده تلاش آمریكا برای بسط نفوذ در خاورمیانه می دانند.

منطقه خلیج فارس با ذخایر غنی نفت و گاز جزو معدود مناطق جغرافیایی است كه بر اساس بر آوردها قادر به تامین دستكم 65 در صد انرژی مورد نیاز جهان در قرن حاضر است.

از یك سو منابع زیر زمینی عظیم در خاورمیانه و از سوی دیگر جغرافیای ویژه این منطقه كه به موجب آن دسترسی به گوشه و كنار جهان به آسانی میسر می شود، خاورمیانه و خلیج فارس را همواره مورد توجه قدرت های توسعه طلب از جمله آمریكا قرار داده است.

ویژگی های ژئوپلتیك منطقه خاورمیانه از گذشته تاكنون انگیزه اصلی میان قدرت طلبان برای رقابت و گسترش حوزه نفوذ بوده است.

استراتژی گستراندن چتر نظامی بر جغرافیای خاورمیانه كه طی دهه های اخیر از سوی آمریكا دنبال می شود نیز بیشتر برای بهره گیری از فرصت ها در این منطقه و چیره شدن بر رقبای احتمالی است. در همین حال به نظر می رسد حمایت از متحدان خاورمیانه ای و حفظ امنیت آن ها در استراتژی نظامی گری آمریكا در خاورمیانه فاقد اهمیت است.

حمایت از متحدان و تامین امنیت آن ها در خاورمیانه همواره به عنوان شعاری تبلیغاتی و پوچ از سوی آمریكا برای توجیه حضور نظامی خود در منطقه به كار گرفته می شود.

آمریكا با استفاده از این شعار تاكنون توانسته است ضمن ایجاد امیدهای واهی در دل برخی كشورهای منطقه از جغرافیای آنها برای استقرار پایگاه های نظامی و رسیدن به اهداف كلان سیاسی خود بهره مند شود.

اگر چه سردمداران آمریكایی حضور نظامی خود در خاورمیانه را در قالب همكاری های امنیتی با متحدان این كشور در منطقه توجیه می كنند اما ابعاد وسیع این حضور، ماجراجویی و نظامی گری فرامنطقه ای آمریكا را ترسیم می كند.

استقرار پایگاه های نظامی آمریكا در اغلب كشورهای حوزه خلیج فارس و برخی كشورهای آسیای میانه و قفقاز نشان می دهد كه این كشور با گسترش راهبرد تهدید امنیت و استراتژی نظامی گری در صدد تبدیل شدن به یك اهرم منطقه ای برای اعمال فشار بر كشورهای منطقه است.

هم اكنون آمریكا پایگاه های نظامی هوایی و دریایی مجهزی را در كشورهایی چون قطر، بحرین، كویت، امارات متحده عربی، عراق، عربستان سعودی، عمان، تركیه، افغانستان، پاكستان و قرقیزستان مستقر كرده است.

در این میان پایگاه های نظامی بحرین، قطر و تركیه به دلیل گستردگی و تجهیز از اهمیت به سزایی برخوردارند.

** برخی پایگاه های نظامی آمریكا در خاورمیانه

------------------------------------------------------------

- پایگاه هوایی علی السالم كویت

پایگاه هوایی علی السالم واقع دركویت با طول باند حدود 3000 متر ظرفیت پذیرش عمده هواپیماهای سبك و سنگین آمریكایی را داراست.

- پایگاه هوایی احمد الجابر كویت

پایگاه هوایی احمد الجابركویت با دارا بودن باندهایی با حداكثر طول 3000 متر قابلیت پذیرش انواع هواپیماهای نظامی را دارد.

قرارگاه های نیروهای ارتش آمریكا در كویت نیز عبارتند از: كمپ‌های ( Doha)، بوهرینگ (Buehring)، اسپیر هد (Spearhead)، پاتریوت (Patriot) عارف جان (arifjan).

كویت كشوری كوچك در منطقه خلیج فارس است كه هم اكنون با وجود دو پایگاه هوایی و 6 كمپ نیروهای ارتش آمریكا عملا به منطقه ای نظامی برای این كشور تبدیل شده است.

- پایگاه هوایی بگرام افغانستان

این پایگاه محل استقرار انواع هواپیماهای ترابری و جنگنده های آمریكایی و سایر كشورهای غالبا عضو ناتو است. پایگاه بگرام با طول باند 3000 متر ظرفیت پذیرش هواپیماهای ترابری سی-130هركولس، سی-17 گلوبمستر2، هواپیمای پشتیبانی نزدیك A-10 و انواع بالگردها را داراست.

از سایر پایگاه‌ها و فرودگاه‌های مهم افغانستان كه مورد استفاده آمریكایی ها قرار می گیرد می‌توان به فرودگاه قندهار، شیندند و هرات اشاره كرد.

- پایگاه هوایی العدید قطر

پایگاه هوایی العدید قطر كه بسیاری آن را ابر پایگاه می نامند تقریباً در مركز كشور كوچك قطر واقع شده است. گزارش شده كه در این پایگاه انواع هواپیماهای ترابری، جنگنده، جاسوسی و رادارگزیر موجود هستند.

- ناوگان پنجم آمریكا در بحرین

پایگاه بحرین محل استقرار ناوگان پنجم دریایی آمریكا است. در این پایگاه چندین فروند ناوشكن و ناو آمریكایی با تجهیزات و تسلیحات مستقر هستند.

- پایگاه هوایی شیخ عیسی بحرین

پایگاه هوایی شیخ عیسی بحرین دیگر پایگاه مهم آمریكایی‌ها در بحرین است این پایگاه دارای دو باند با طول نزدیك به 3800 متر است و هواپیماهایی از قبیل سی-17، پی-3 اوریون، جنگنده اف-16در این پایگاه مستقر هستند.

- پایگاه هوایی الظفره امارات متحده عربی

پایگاه هوایی الظفره امارات دیگر پایگاه بزرگ آمریكا در منطقه است. این پایگاه بسیار بزرگ دارای دو باند اصلی با طول در حدود 4200 متر است. وسعت تأسیسات این پایگاه تقریبا با پایگاه العدید قطر قابل مقایسه است.

- پایگاه هوایی تومریت عمان

پایگاه هوایی تومریت عمان محل دیگری در منطقه است كه فعالیت‌های آمریكایی‌ها در آن به چشم می‌خورد.

- فرودگاه ماناس قرقیزستان

فرودگاه ماناس قرقیزستان از دیگر مراكز مورد استفاده آمریكایی‌ها در منطقه است و بیشتر برای امور ترابری و جاسوسی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

- پایگاه هوایی اینجرلیك تركیه

پایگاه هوایی اینجرلیك تركیه در بین مراكز نظامی آمریكا در خاورمیانه و خلیج فارس از جایگاه مهمی برخوردار است. بسیاری این پایگاه را قابل مقایسه با پایگاه العدید قطر می دانند.

گفته می شود دراین پایگاه بزرگترین هواپیماهای زرادخانه نظامی آمریكا مستقر هستند.

- پایگاه های پاكستان

در بین پایگاه‌هایی كه مورد استفاده آمریكایی ها هستند نام چند محل در پاكستان نیز به چشم می‌خورد كه شامل دو پایگاه مهم شمسی و شهباز است. گفته می شود كه از پایگاه شمسی برای پرواز هواپیماهای بدون سرنشین استفاده می‌شود.

** تقویت استراتژی نظامی در خاورمیانه از سوی دولت باراك اوباما

-----------------------------------------------------------------------------------

آمریكا از دوران پس از جنگ سرد و فروپاشی شوروری می كوشد به عنوان یك قدرت مسلط در صحنه بین الملل نقش ایفا كند. هم اكنون این كشور در تلاش است با بهره گیری از قدرت نظامی هژمونی خود را در گوشه و كنار جهان بگستراند.

اقدامات مداخله جویانه روسای جمهور آمریكا در خاورمیانه پس از جنگ سرد نیز در همین زمینه قابل تحلیل است.

حمله نظامی آمریكا به افغانستان در سال 2001 و عراق در سال 2003 كه به بهانه مبارزه با تروریسم و تامین امنیت در دوران ریاست جمهوری جورج بوش صورت گرفت، اوج استراتژی نظامی آمریكا در خاور میانه را به تصویر می كشد.

از آن زمان تاكنون آمریكا هر ساله بر میزان حضور نظامی و استراتژیك خود در خاورمیانه افزوده است. برپایی پایگاه های نظامی آمریكا در منطقه و گسترش روز افزون این پایگاه ها كه به خصوص از سوی كشورهای عربی حوزه خلیج فارس در اختیار آمریكا قرار می گیرند ضمن تنگ تر ساختن دایره امنیت در منطقه، امنیت كشورهای خاورمیانه را با خطر مواجه ساخته است.

به عنوان مثال لشكر كشی آمریكا به عراق و افغانستان نه تنها به ایجاد امنیت، آرامش و ثبات در این كشورها منجر نشده بلكه نتیجه ای جز كشتار و تخریب از خود بر جای نگذاشته است.

تحلیلگران استراتژی تهاجمی آمریكا در خاورمیانه را راهبرد تازه ای می دانند كه این كشور تنها به منظور دست یابی به اهداف اقتصادی، امنیتی و استراتژیك بلند مدت خود در این منطقه اتخاذ كرده است.

باراك اوباما رییس جمهور كنونی دموكرات آمریكا نیز اگر چه در آغاز حضورش در صحنه سیاسی این كشور با لحنی آرام تر نسبت به رییس جمهور پیشین خود در خصوص مسایل خاورمیانه اظهار نظر می كرد، هم اكنون با عملكرد خود نشان داده است كه پیرو استراتژی و سیاست خارجی خلف خود در منطقه خاورمیانه است.

از زمان آغاز ریاست جمهوری اوباما تاكنون نفوذ نظامی آمریكا در خاورمیانه آهسته و قارچ گونه در حال بسط و گسترش است.

اوباما شمار نیروهای نظامی آمریكا در افغانستان را از 32 هزار به 68 هزار یعنی بیش از دو برابر افزایش داد.

رییس‌جمهوری آمریكا به تازگی و در اوایل ژانویه سال جاری میلادی(2012)، استراتژی مداخله جویانه جدید نظامی این كشور تحت عنوان 'بازبینی استراتژی دفاعی' Defense Strategy Review را اعلام كرد. در این استراتژی حضور نظامی بیشتر آمریكا در آسیا پیش بینی شده است و در واقع به واكنش در برابر قدرت رو به رشد نظامی چین و ایران متمركز است. در این استراتژی همچنین كاهش نیروهای آمریكایی در اروپا نیز مطرح شده است. این موضوع را می توان بازتاب كاهش قابل ملاحظه بودجه نظامی آمریكا دانست.

**جمع بندی

------------------

اگر چه آمریكا طی دهه های اخیر كوشیده است از طریق اعمال فشار و بسط قدرت نظامی در خاورمیانه به ویژه منطقه خلیج فارس منافع استراتژیك مورد نظر خود را تامین كند اما در این مسیر منابع اقتصادی كلانی را نیز صرف كرده است.

افكار عمومی در آمریكا ماجراجویی های این كشور در اقصی نقاط جهان از جمله خاورمیانه را نمی پسندد. ملت آمریكا معتقدند كه دولت این كشور با تخصیص بودجه های مالی سنگین برای اداره فعالیت های نظامی خود در خاورمیانه بار اقتصادی عظیمی بر دوششان نهاده است. اما بر خلاف خواست ملت آمریكا دولت این كشور حتی در شرایط بد اقتصادی كنونی حاضر به عقب نشینی از سیاست مداخله جویانه و تهدید كننده امنیت خود در خاورمیانه نیست.

استفاده آمریكا از راه هایی چون كاهش بودجه نظامی خود در اروپا و جایگزینی این بودجه در آسیا و منطقه خاورمیانه نشان می دهد كه این كشور همچنان ترجیح می دهد اهداف خود در خاورمیانه را دنبال كند.

استراتژی نظامی جدید آمریكا ، ضمن اینكه اهداف و اولویت های امنیتی و نظامی این كشور را در قرن حاضر منعكس می سازد تا حد زیادی تحت تاثیر مساله كاهش بودجه نظامی آمریكا است.

بحران اقتصادی كنونی در آمریكا و مشكل كسری بودجه این روزها فشار زیادی را بر دولت این كشور تحمیل كرده است. نشریه فارین پالیسی در بهمن ماه 1390 با بررسی روند زوال قدرت واشنگتن برای سلطه گری نظامی و سیاسی در جهان، نوشت: تحولات در كشورهای مختلف بویژه خاورمیانه و آسیای میانه در كنار شرایط اقتصادی آمریكا، سبب شده توان واشنگتن برای مداخله گری خارجی كاهش یابد.

استفن ام والت نویسنده این نشریه آمریكایی در مقاله خود می افزاید: اكنون دیگر مساله این نیست كه آیا آمریكا در حال سقوط از گروه ابرقدرت ها است یا حتی باید شاهد روند برابری چین با خود و بیشتر از آن، پیشی گرفتن قدرت پكن از واشنگتن باشد. پرسش اصلی این است كه آیا تحولات داخلی و خارجی، نفوذ سلطه طلبانه آمریكا را كه بیشتر در نیمه دوم قرن بیستم اعمال می شد، دشوارتر می كند؟

در ادامه این مقاله آمده است:' اكنون آمریكا هرچند هنوز هم خود را بسیار قدرتمند می داند، ولی با توجه به شكست هایش در عراق و در نهایت افغانستان، فشار بدهی های انباشته شده دهه گذشته، ادامه بحران اقتصادی سال های 2007- 2008 و ظهور بازیگران نیرومندتر و مستقل در برزیل، تركیه، هند و كشورهای دیگر، واشنگتن شاهد كاهش توانایی خود در راهبری نظام های امنیتی و اقتصادی در هر گوشه از جهان است.'

تحقیق**م - الف**1358



:: برچسب‌ها: تورنتو , مکزیک ,
:: بازدید از این مطلب : 251
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش ایرنا از فدراسیون دوومیدانی، كاوه موسوی كه چند ماهی در اردوی روسیه به سر می‌برد و خود را برای المپیك 2012 لندن آماده می‌كرد،روز گذشته اردوی خود را در این كشور به پایان رساند و امروز به ایران بازگشت.

قراراست موسوی دراردوی آماده‌سازی تهران تااعزام به بازیهای المپیك، شركت كند.

موسوی در روسیه در چند مسابقه پرتاب چكش شركت كرد و ركوردهای خوبی را از خود به جای گذاشت.

وی در آخرین رقابت توانست پرتابی یه طول 72 متر و 45 سانتی متر انجام داده و عنوان ششمی را از آن خود كند.

ورزشی ** 1587 **1590



:: برچسب‌ها: به من , ایتالیا , تصویر ,
:: بازدید از این مطلب : 295
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

با این که جو معمولا به عنوان خوراک دام مورد استفاده قرار می گرفته است، دامداران اکنون به دلیل ارزانی نسبی گندم، ترجیح می دهند برای خوراک دام خود گندم تهیه کنند

خبرگزازی مهر امروز (یکشنبه اول مرداد) گزارش داده که با کاهش تولید گندم، ذخایر گندم ایران به شدت کاهش یافته است.

مهر در مقایسه خرید دولتی گندم از کشاورزان در استان قم نوشته است که در سال جاری دولت کمتر از یک هزار تن گندم از کشاورزان آن استان خریداری کرده است در حالی که در زمان مشابه در سال گذشته این رقم حدود ۱۷ هزار تن بوده است.

این خبرگزاری به نقل از یک کشاورز می نویسد که به دلیل پایین بودن قیمت خرید گندم توسط دولت، کشاورزان اکنون ناچارند گندم خود را به مرغداری‌ها و دامداری‌ها بفروشند تا هزینه های خود را تأمین کنند.

در گذشته معمولا جو به عنوان خوراک دام مورد استفاده قرار می گرفته است، اما دامداران اکنون به دلیل ارزانی نسبی گندم، ترجیح می دهند که برای خوراک دام خود گندم تهیه کنند.

مهر نوشته است که "میانگین قیمت خرید گندم توسط دولت ۴۲۰ تومان" است که برای جبران هزینه های سم پاشی، آب دهی و برق کشاورزان کافی نیست.

بدین ترتیب، بسیاری از کشاورزان ترجیح می دهند که گندم خود را به جای تحویل به سیلوهای دولتی، به واسطه هایی بفروشند که در کنار سیلوها حضور دارند و گندم را با قیمتی بالاتر برای مرغداران و دامداران می خرند.

"اگر حجم ذخیره گندم کافی نبود، از قزاقستان که انبار گندم جهان است وارد می کنیم."

رضا دهناد

دلالان گندم را به قیمت‌هایی بین کیلویی ۴۳۰ تومان تا ۴۵۰ تومان می خرند.

خبرگزاری مهر به نقل از یک کشاورز نمونه در استان قم می نویسد که وی در سال جاری تولید گندم را به میزان ۵۰ درصد کاهش داده تا مجبور نباشد برای تامین هزینه ها، محصول خود را به مرغداریها و دامداریها بفروشد؛ اما کاهش رغبت کشاورزان به کشت گندم می تواند در سالهای آینده سبب ایجاد بحران کمبود این محصول استراتژیک شود.

با این حال، رضا دهناد، معاون برنامه ریزی استانداری قم گفته است که برای تامین گندم مشکلی وجود ندارد و اگر حجم ذخیره گندم ایران کافی نباشد، این کشور از قزاقستان گندم وارد خواهد کرد.

دولت محمد خاتمی در سال ۱۳۸۳ اعلام کرده بود که جمهوری اسلامی در تولید گندم به خودکفایی رسیده است. دولت محمود احمدی نژاد نیز وعده داده بود که ایران نه تنها در زمینه گندم، بلکه در سایر محصولات کشاورزی نیز به خودکفایی خواهد رسید.

با این حال، ایران در سال های اخیر در رده های اول واردکنندگان گندم در جهان قرار داشته است.



:: برچسب‌ها: عکاسی , پاییز ,
:: بازدید از این مطلب : 237
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

شبكه های السوریه و الاخباریه دقایقی قبل این مطلب را به نقل از یك مسئول رسانه ای كه خواست نامش فاش نشود، زیر نویس كردند.

وی افزود كه این شایعات به كلی عاری از صحت بوده و وضعیت در دمشق عادی است، اما دستگاه های مربوطه در برخی خیابان های شهر با كمك مردم به تعقیب تروریست ها پرداخته اند.

شبكه های تلویزیونی العربیه، الجزیره و خبرگزاری رویترز به نقل از مخالفان اعلام كردند كه از بامداد امروز بالگردهای ارتش سوریه مناطقی از شهر دمشق را بمباران كردند.

یادآوری می شود نیروهای مسلح و امنیتی سوریه از بامداد امروز به منظور پاكسازی برخی از مناطق دمشق از وجود عناصر مسلح، آنها را محاصره كردند.

گروه های مسلح كه عده ای از آنها در حین پاكسازی شهرك های المیدان، التضامن و الیرموك (واقع در جنوب دمشق) به مناطق دیگری از قبیل بساتین مزه و حی برزه نفوذ كرده اند، لاستیك های فرسوده را به آتش كشیدند تا به دروغ اخبار و تصاویری مبنی بر بمباران ارتش مخابره كنند.

خاورم**1431



:: برچسب‌ها: باغ , رودخانه , سیاتل ,
:: بازدید از این مطلب : 255
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین كاظم صدیقی روز یكشنبه در آیین نخستین سالگرد شهادت داریوش رضایی‌نژاد در مسجد شهدای هسته‌ای سازمان انرژی اتمی افزود: همانطور كه دشمنان انقلاب شهدای محراب را قطعه قطعه كردند امروز نیز از دانشمندان هسته ای كشورمان همان ترسی را دارند كه از شهید بهشتی، شهید مطهری و شهید دستغیب داشتند.

وی گفت: هرجامعه‌ای كه قربانی نداده است قدر نعمت را نمی داند و بدون آن نیز انسجام لازم را ندارد.

حجت الاسلام صدیقی با بیان اینكه شهدای هسته ای كشور در مسیر تعالی به خدا رسیده و كارشان الهی شده كه قابل بیان نیست، افزود: آمریكا و مزدورانش در منطقه بدانند اگر هر تیری كه در كمان دارند را به سمت ملت ایران نشانه روند این ملت ماندنی است و آنها رفتنی هستند.

وی ادامه داد: ملت ایران روز به روز در حال رشد و پیشرفت است اما آنها رو به زوال هستند.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینكه شهادت دانشمندان هسته ای كشور نشانه بقای ملت ایران و وحشت و نابودی دشمنان انقلاب اسلامی است، افزود: شهدای هسته‌ای در جبهه شكوفایی علوم هسته‌ای خط شكن بودند و در این راه شربت شهادت را نوشیدند.

حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی خاطرنشان كرد كه شهدای هسته‌ای جریان هسته‌ای كشور را بیمه كردند.

سیام*2023* 1418



:: برچسب‌ها: خیابان , مکزیک , روش ,
:: بازدید از این مطلب : 278
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

حمل سلاح توسط شهروندان و تیراندازی به مردم عادی در آمریكا پدیده ای جدید نیست اما به نظر می رسد در حال گسترش بوده و تبعات منفی گسترده ای داشته است كه برخی از آن ریشه در قوانین آمریكا و برخی دیگر در شرایط اقتصادی این جامعه دارد . هرچند در قانون اساسی آمریكا ممنوعیت فروش سلاح قید شده اما در دومین متمم این قانون (كه بخشی از منشور حقوق بشر است) از 'حق حمل سلاح' دفاع شده است.

در نتیجه این قوانین، امروزه بیش از 200 میلیون سلاح گرم در سراسر آمریكا در دست شهروندان این كشور است و كلاس های آموزش استفاده از سلاح كه توسط افراد حرفه ای دایر شده همواره با استقبال گسترده ای مواجه بوده است. در واشنگتن حمل سلاح از سال 1976- 2008 (1355- 1387) غیر قانونی بود اما از این سال، دیوان عالی آمریكا با تغییر در قوانین، ممنوعیت حمل سلاح در پایتخت این كشور را لغو كرد. در حالی كه در آمریكا هر روز هشت كودك یا نوجوان با سلاح كشته می شوند و میزان قتل با سلاح چهار برابر بیشتر از متوسط جهانی است، با این وجود تلاش های اندكی به سبب وجود تفكرات فرد گرا و لابی های فروش سلاح جهت جلوگیری از آن می شود. در جدیدترین رخداد، رو جمعه 20 ژوئیه (30 تیر)، فردی با حمله به سینمایی در شهر دنور از ایالت كلورادو آمریكا 12 تن را كشته و58 تن را زخمی كرد كه حال 3 تن از آنها وخیم گزارش شده است. بر اساس گزارش آسوشیتد پرس، 'جیمز هولمز' ضارب 24 ساله و دانشجوی اخراجی مقطع دكترای عصب‌شناسی دانشگاه كلورادو دنور، مسوول این حادثه شناخته شده است. در حالی حوادثی از این دست در آمریكا اتفاق می افتد كه براساس اعلام مقام های آمریكایی، این حادثه پس از قتل عام دانشگاه فنی ویرجینیا در سال 2007 (1386)، بدترین حادثه تیراندازی آمریكا در سال‌های اخیر است. در سال 2007 یك جوان مسلح 23 ساله تبعه كره جنوبی، 33 دانشجوی دانشگاه ویرجینیا را به گلوله بست. همچنین در سال 1999میلادی (1978) دو دانش آموز نوجوان در دبیرستان كلمباین در كلورادو، 12 همشاگردی خود و همچنین یك معلم را كشته و سپس در اقدامی جنون آمیز خود را تیرباران كردند. چنین اقداماتی نشان می دهد كه جامعه آمریكا به دلیل وجود آزادی های بی قید فردی ناشی از هویت آمریكایی و بحران اقتصادی به سطح 'سرریز خشونت' رسیده است به نحوی كه خشونت با افزایش در میان واحدهای فردی به سطح عمومی جامعه نیز كشیده شده است.

** آمریكا و بحران خشونت

----------------------------

هویت آمریكایی همواره در طول سال های پس از استقلال(1776) بر واژه «استثناگرایی» استوار بوده و این استثناگرایی در حوزه های داخلی و خارجی آمریكا به روندها و قوانینی تبدیل گردیده كه هویت این نظام را برساخته است. در حیطه داخلی، استثناگرایی در قوانینی نظیر حمل سلاح گرم تبلور یافته است. در حالیكه روند داشتن اسلحۀ گرم بعد از جنگ داخلی (1865-1861) در آمریكا آغاز شد در دومین متمم قانون اساسی آمریكا (كه بخشی از منشور حقوق بشر است) از 'حق حمل سلاح' دفاع شده است. در این متمم از 'نیروی شبه نظامی منظم' هم صحبت به میان آمده است. آمریكاییها در مورد تفسیر صحیحی از متمم دوم قانون اساسی هنوز به نتیجۀ واحدی نرسیده اند. در سال 2008، دیوان عالی برای اولین بار تفسیری از این متمم به دست داد كه مبنی بر حق داشتن سلاح در خانه و برای دفاع شخصی بود. با این حال، دیوان عالی تصریح كرد كه این حق، نامحدود نیست و قوانین نظارتی به جای خود باقی خواهند بود. بر طبق این سند (1791) « داشتن یك نیروی منظم شبه نظامی مردمی كه برای امنیت یك كشور آزاد ضروری است و حق مردم برای حمل و نگهداری اسلحه محترم شمرده می‌شود». با وجود قوانین این چنینی و هویت شكل گرفته ناشی از سنت آمریكایی مبنی بر حمل سلاح توسط هر فرد آمریكایی، خشونت در این كشور همواره در سطحی بالاتر نسبت به سایر كشورها قرار داشته است. هر ساله در آمریكا حدود 30 هزار تن در اثر شلیك اسلحه به صورت خودكشی، جنایت و یا به طور تصادفی كشته می شوند و حدود 80 درصد از جرایم با اسلحۀ گرم صورت می گیرد. بنابراین، نگهداری و استفاده از سلاح گرم به فرهنگ آمریكایی تبدیل گشته كه هنوز اراده ای برای برداشتن آن نیز وجود ندارد. در این زمینه، 'دانیل وبستر' سناتور پیشین ایالت ماساچوست، می گوید: 'نكته مهمی كه باید در فرهنگ آمریكایی مورد توجه قرار گیرد این است كه ما به جای فكر در مورد قوانین و مقرراتی كه رفتار را اصلاح می كند، ترجیح می دهیم روی مسوولیت پذیری و رفتار فردی تاكید كنیم.' بررسی ها نشان می دهد بیشتر مردم آمریكا با ممنوعیت كامل حمل و نگهداری اسلحه مخالفند.

در دیگرسو، جامعه آمریكا همواره دچار بحران اقتصادی بوده و این بحران ها از سال 1929 در مقاطع مختلف نمود یافته كه نمونه اخیر آن بحران اقتصادی سال2008 است. آمریكا سومین كشور پر جمعیت دنیا با حدود 314 میلیون نفر جمعیت و سومین كشور پهناور دنیا با مساحتی حدود 10 میلیون كیلومتر مربع است. این اعداد به سادگی نشان می دهد كه به ازای هر آمریكایی حدود 30 هزار متر مربع زمین وجود دارد، اما هنوز 650 هزار شهروند این كشور شب را در زیر سقف آسمان به صبح می رسانند. در حقیقت، در سال 2011 آمار ثبت شده تعداد بی خانمان‌هایی كه در آمریكا به مراكز حمایتی مراجعه كرده و دست كم مدتی را بدون سرپناه سپری كرده بودند حدود 2میلیون نفر بوده است. همچنین در میان 650 هزار نفری كه هر شب در خیابان های آمریكا می خوابند، 67 هزار كهنه سرباز وجود دارد كه پس از بازگشت از میدان جنگ به علل مختلف نتوانسته اند سرپناهی برای خود دست و پا كنند یا آنچه را داشته اند از دست داده اند. مشكلات اقتصادی، اعتیاد به الكل و مواد اعتیاد آور، اختلالات روانی نظیر استرس پس از حادثه، از علل بی خانمان شدن این افراد ذكر می شود. در نتیجه به نظر می رسد كه برآیند چنین مشكلاتی می تواند بهره گیری از خشونت برای رسیدن به فرصت های جدید و سر ریز معضلات باشد.

**جمع بندی

--------------

جامعه آمریكا با وجود آزادی حمل سلاح و معضلات اقتصادی ناشی از بحران اقتصادی همواره با سرریز خشونت مواجه بوده است. این خشونت در سال های بحران اقتصادی گاهی به صورت كشتارهای گسترده نمود یافته كه جدیدترین نمونه آن در كشته یا زخمی شدن 70 نفر در حادثه روز جمعه 30 تیر در شهر دنور آمریكا بود. چنین حوادثی نشان می دهد كه چگونه آزادی بدون قید در حمل سلاح گرم و بحران های اقتصادی می تواند به بحران خشونت در كشوری بیانجامد كه خود را مهد آزادی های فردی می داند. چنین رویكردی به فرد و آزادی های آن، تبلوری از ریشه خشونت در سنت آمریكایی است. سنتی كه پیش از این در جنگ علیه سرخ پوستان و جنگ های داخلی در آمریكا دیده شده بود و سپس در دوران معاصر نیز به صورت كشتارهای متوالی در دبیرستان ها و دانشگاه های این كشور نمود یافت. در نهایت سر ریز خشونت در جامعه آمریكا نشان داده است كه هویت آمریكایی كه همواره ادعای استثنا بودن در طول تاریخ را داشته است امروز روی دیگر این استثنا را نیز در درون خود می بیند.

تحقیق**2040**1358



:: برچسب‌ها: ژاپن , نیکون ,
:: بازدید از این مطلب : 248
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، 'علی لاریجانی' رییس مجلس شورای اسلامی اخیرا در احكامی جداگانه 'علی افراشته' را به سمت معاون اجرایی، 'امیدوار رضایی' را به سمت معاون قوانین و 'حسین مظفر' را به سمت معاون نظارت مجلس شورای اسلامی منصوب كرد.

لاریجانی در این مراسم اظهارداشت: در مجلس هشتم با ایجاد معاونت های نظارت و قوانین بخشی از مسایل قانونی پیگیری و طرح هایی نیز تهیه شد.

وی از زحمات محمد حسن ابوترابی فرد معاون پیشین قوانین مجلس و همچنین محمد رضا باهنر معاون پیشین نظارت قدردانی كرد.

رییس مجلس همچنین از معاونان پیشین و جدید قوانین، نظارت و اجرایی خواست تا ساماندهی جامعی را در بخش های قوانین، نظارت و اجرایی مجلس انجام دهند.

سیام**9250**9132



:: برچسب‌ها: زن ,
:: بازدید از این مطلب : 189
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

'ناصر گنجی' روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ركابزنان پانزده كشور برای حضور در این مسابقات دعوت به عمل آمده است.

وی اظهار كرد: در زمان باقی مانده تا آغاز این مسابقات، تلاش می كنیم تا زمینه حضور چند كشور خارجی قدرتمند دوچرخه سواری در این تور، ازجمله چند تیم اروپایی را فراهم كنیم.

رییس هیات دوچرخه سواری استان قزوین همچنین از قضاوت داور اهل چك در تور بین المللی سردار آزادگان خبر داد و گفت: از سوی اتحادیه جهانی دوچرخه سواری 'میروسلاو ژانوت' كه سابقه داوری در رقابت های المپیك را نیز دارد به عنوان سر داور این تور انتخاب شده است.

گنجی با بیان اینكه در برگزاری این تور هر دو عامل 'كیفیت و كمیت' را مورد توجه قرار داده ایم، در پایان اظهار كرد: تمامی سعی و تلاش خود را برای میزبانی مطلوب این مسابقات و رضایت ورزشكاران حاضر در آن به كار خواهیم گرفت.

نخستین دوره تور بین المللی دوچرخه سواری سردار آزادگان چهاردهم مهر ماه امسال در پنج مرحله به میزبانی استان قزوین برگزار می شود.

7392/ 614/506



:: برچسب‌ها: مربع , وابسته به تکزاس ,
:: بازدید از این مطلب : 218
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hgu33

این خبرگزاری در گزارش خود ادامه داده است: بهداد سلیمی 22 ساله با ادامه راه وزنه برداران سنگین وزن ایران یكی از شش وزنه بردار ایرانی است كه رقابت سختی را با وزنه برداران سنگین وزنی از آلمان و روسیه برای كسب مدال خواهد داشت.

سلیمی در مسابقات قهرمانی جهان كه سال 2011 در پاریس برگزار شد توانست در اولین حركت خود با بلند كردن وزنه 214 كیلوگرمی ركورد دنیا را جا به جا و بر شهرت خود به عنوان وزنه بردار برتر دسته بالای 150 كیلوگرم تأكید كند.

'كاظم پنجاوی' از وزنه برداران سابق ایران در المپیك كه در حال حاضر مربیگری جوانان بریتانیا را بر عهده دارد، در مورد وی گفت: اگر اتفاق غیر منتظره ای نیفتد، سلیمی كار راحتی خواهد داشت و 205 كیلوگرم را در یك ضرب و 250 كیلوگرم را در دو ضرب بلند خواهد كرد و در این صورت به قهرمانی خواهد رسید.

وی افزود: اما استرس المپیك بالا است. هركسی می تواند از این فشار برای قهرمانی استفاده كند. برخی از شركت كنندگان تمرینان خوبی ندارند ولی وقتی روی سكو می روند، فقط به مبارزه فكر می كنند. از نظر من آنها 'سلحشورند'.

البته قدرت روحی و روانی نیز نقش بسزایی در وزنه برداری دارد به طوریكه 'ماتیاس اشتاینر' وزنه بردار آلمانی به خاطر قولی كه به همسرش داده بود توانست مدال طلای دسته فوق سنگین را در المپیك پكن به دست بیاورد.

وزنه برداری اولین بار در سال 1896 وارد بازی های المپیك مدرن شد و انتظار می رود وزنه برداران قدری در بازی های امسال روی سكو بروند و هر كدام دو تا سه برابر وزن خود وزنه بزنند.

اما مدال طلا به فردی می رسد كه سنگین ترین وزنه را در دو حركت یك ضرب و دو ضرب زده باشد. زمانی كه دو وزنه بردار از این جهت وزنه های یكسانی را بزنند، مدال طلا به فردی می رسد كه وزن بدنی كمتری داشته باشد.

چین یكی از كشورهایی است كه انتظار می رود به خصوص در دسته های سبك وزن تر سهمی از 15 مدال طلای وزنه برداری داشته باشد.

چین در بازی های 2008 پكن هشت مدال طلا در وزنه برداری به دست آورد. در وزنه برداری زنان پیشتاز بود و در مجموع وزنه برداران زن و مرد این كشور چهار ركورد المپیك از خود بر جای گذاشتند.

با وجود این تیم آنها در المپیك لندن فقط یكی از آن مدال آوران را همراه خود دارد كه نشان دهنده برنامه ریزی عمیق چینی ها برای ورزنه برداری و پتانسیل این كشور برای معرفی چهره های نوظهور در این رشته است.

ورزشی**9126**1553



:: برچسب‌ها: خانواده ,
:: بازدید از این مطلب : 196
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1391 | نظرات ()